Highstreets strawberry

Type: Fruitbier
Alcoholpercentage: 6%
Kleur: Blond
Brouwerij: Brouwerij Boelens

Het ontstaan van Highstreets strawberry

Stel je voor: het sappige aroma van rijpe aardbeien, geteeld in het hart van Hoogstraten. Hier, waar de aarde de smaak van zoet en zuur in perfecte balans brengt, ontstaat Highstreets Strawberry. In 1933 begon Coöperatie Hoogstraten als een lokale passie voor aardbeien, maar groeide al snel uit tot een wereldwijd erkend kwaliteitsmerk. Meer dan 200 toegewijde familiebedrijven stoppen hun kennis en energie in het zorgvuldig plukken, selecteren en presenteren van deze heerlijke vruchten. Resultaat: onze Hoogstraten aardbeien zijn beroemd over de hele wereld!

En nu, met dezelfde passie en toewijding, presenteren wij Highstreets Strawberry –een fruitbier doordrenkt met het zalige sap van Hoogstraatse aardbeien. Dit is niet zomaar een fruitbier; dit is het beste van de Kempen in jouw glas. Beeld je in: een warme zomerdag, een sfeervol terras en een glas Highstreets Strawberry in je hand –pure Hoogstraatse verwennerij!

Duik in de verfrissende wereld van Highstreets Strawberry en ontdek de onweerstaanbare smaak van Hoogstraatse aardbeien, gebotteld in een bier dat net zo uniek is als de plek waar het vandaan komt. Proost op pure verfijning en geniet van het allerbeste uit Hoogstraten, rechtstreeks in jouw glas!