Frequently Asked Questions

Onze cadeauverpakkingen worden zorgvuldig verzonden in ruime dozen, voorzien van een “Breekbaar” sticker en voldoende beschermende materialen om ervoor te zorgen dat het bier veilig en onbeschadigd aankomt. De verzendkosten variëren afhankelijk van de omvang en inhoud van je bestelling, en deze details zijn altijd transparant zichtbaar tijdens het afrekenproces. Op die manier kun je vol vertrouwen je bestelling plaatsen, wetende dat we de nodige maatregelen nemen om je cadeau perfect te bezorgen.

De leeftijd waarop je legaal bier mag kopen, varieert per land. In veel landen is de wettelijke leeftijd voor de aankoop van alcoholische dranken 18 jaar, maar er zijn uitzonderingen. In sommige landen kan de leeftijdsgrens bijvoorbeeld 21 jaar zijn. Het is belangrijk om de wetten en voorschriften met betrekking tot alcoholgebruik in het specifieke land, de staat of regio waarin je je bevindt, te raadplegen.

Huidige aanbieding geldig tot het einde van het jaar: Bij bestellingen boven de 75 euro ontvangt u kosteloos een sport- of fietssok naar keuze. Wij beschouwen dit als een aantrekkelijke promotie, waarbij u niet alleen kunt genieten van hoogwaardige sportkousen, maar tevens profiteert van uitstekende merchandising.

Indien je bier of cadeau bij ontvangst beschadigd is, aarzel dan niet om ons op de hoogte te stellen. We streven ernaar om samen met jou een passende oplossing te vinden. Houd er rekening mee dat wij geopende verpakkingen of flesjes niet kunnen retourneren. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we staan klaar om eventuele kwesties op een professionele en klantgerichte manier aan te pakken.

Beide bieren dienen te worden bewaard op een koele, donkere locatie, bij voorkeur rechtopstaand om oxidatie te minimaliseren. Het vermijden van temperatuurschommelingen is essentieel, aangezien deze van invloed kunnen zijn op de algehele kwaliteit van het bier. Het handhaven van deze bewaaromstandigheden bevordert de optimale smaakintegriteit en behoudt de kenmerkende eigenschappen van de bieren.

Onze hoogwaardige glazen dragen bij aan de optimalisatie van de bierervaring door de concentratie van aroma’s te bevorderen en de smaken op een meer verfijnde wijze tot hun recht te laten komen. Deze zorgvuldig vervaardigde glazen zijn ontworpen met het oog op het versterken van de sensorische aspecten van bierproeven, waardoor elke nuance en subtiliteit van het bier volledig tot zijn recht komt. Het gebruik van onze glazen belooft een authentieke en verrijkte beleving voor de ware liefhebber van verfijnd bier.

De schuimkraag vertegenwoordigt niet alleen een visueel aantrekkelijk aspect, maar vervult tevens een essentiële functie bij het behouden van aroma’s en koolzuur in het bier. Het draagt aanzienlijk bij aan de algehele smaakbeleving. Bij onze Tripel Katrien bereikt de schuimkraag zijn volle pracht wanneer zorgvuldig ingeschonken. Terwijl onze Strawberry variant een even prachtige schuimkraag bezit, merken we op dat deze iets sneller kan vervagen, wat op subtiele wijze de unieke eigenschappen van dit bier kenmerkt.